6 Jan

Framme i Mindelo

Vi kom fram till Mindelo i morse efter sju dagar med mycket vind, stora vågor, dyblöt sittbrunn och stora fiskar. Hela besättningen mår bra och njuter av den afrikanska värmen. Snabbinlägg från mobilen nu, återkommer så snart som möjligt med riktigt inlägg och bilder!

12 reaktion på “Framme i Mindelo

 1. Så skönt att höra av er! Ser fram emot mer läsning. Vi kom i kväll hem från Teneriffa och var gång jag där såg ut över havet tänkte jag naturligtvis på er! Kram.

 2. Grymt jobbat!
  Vilket äventyr det måste ha varit…
  Kul att besättningen pallar för trycket!
  Hälsa!

 3. Yippie! Gratulerar och tack för snabb uppdatering. Dessa färder ute på vida haven utan uppdateringar är lite svåra att vänja sig vid. Roligt att ni för ett tag kan njuta av värmen, torka upp och ladda inför nästa omgång. Bra jobbat brothers & Lars!

 4. Happy landing boys, well done!! Enjoy the heat and everything Cabo Verde has to offer. Beware of the sirens!! Hope to read more soon! Keep the good spirit up!!

 5. Fantastiskt kul att höra att ni mår bra och att allt gått bra! Hoppas ni får tid att dela med er av lite varma Afrika bilder snart. Andrej Sthlm e tomt utan dig, hoppas du rockar “ompa ompa” på hösta varje dag :) kramar Kajsa

 6. Trinidad & Tobago next? How exciting!! They speak English, so that’s easy. V.S. Naipaul (writer and nobelprize winner) wrote some intersting books about the islands. We wish you good luck and happy sailing!!

  • Hello Anouk, nice to hear from you. Will be very nice to speak english again. Good thing though Lars speaks portugese, works well here!

 7. Fint att ni tar er framåt! Glöm inte att byta strumpor ofta á la Forrest Gump så ni inte får fotröta. Jag har fler matnyttiga tips på lager också, men de släpper jag bara ifrån mig om ni ber om det ;)

  • Helt klart matnyttigt. Tror dock att vår akilleshäl kommer vara rumpan som hela tiden sitter på saltvattensblöt dyna. Det kan tydligen göra den ledsen i längden. Har du nån huskur på lager tar vi gärna emot den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>