23 Feb

Atlanten – YouTube version

Andrej har kämpat med den gamla Windows Movie Maker och efter ett dygns snigelfartsuppladdning är filmen live!

Om filmen inte laddar på sidan finns den även på YouTube.

För övrigt befinner vi oss i Trinidad, i seglarghettot Chagueramas för att vara exakt. Det har karnevalats och jobbats med båt, mer om detta kommer förstås snart…

 

14 reaktion på “Atlanten – YouTube version

 1. Hejsan! Jag har följt eran blogg hela vägen och måste säga att jag är väldigt imponerad! Inte många som skulle fixa det ni gör.. allra minst jag! Min dotter på 3,5 år såg lite av filmen och sa “Det där är ju pirater!” Ja, ni är väl i Karibien av en anledning:)
  Ha en fortsatt bra resa! Hälsningar Malin

  • Hej! Kul att familjen är med och följer. det värsta piratskägget är nu trimmat. Vi blev dock kallade Kon Tiki-gutter av en norrman igår, oklart vad det betyder.

 2. Vilken underbar dokumentation! En riktigt rolig, rörlig, rörande rulle. Tack tack tack. kramar/Sue Anne

 3. Fan vad Grymt!!!

  Sailors, pirates, fishermen, filmers, writers,producers….

  What else is there?

  Mycket underhållande!

 4. Härligt Odessa – vilken fin film! Fasar lite över vågorna och höjderna men det kompenseras genast med de otroliga delfinerna som har en så lugnande effekt. Hoppas ni trivs som Pirates of the Caribbean och fortsatt delar med er av livets goda. Kram/familjen i Spånga

 5. great movie boys! well done!! you can and must be really proud of yourselves! wish you a wonderful journey whereever the winds may take you…Take care!!
  Anouk (mom Lars)

  • Tack och ja, det gör vi. Odessa ska till slut säljas och kag flyger hem i augusti om allt går som det ska. Var jag befinner mig då är ännu högst oklart.

   • Mycket kul kvar med andra ord.
    Hoppas du siktar på första delen av augusti :)
    (inte senare än 16/8)

    Peace!

 6. Jag har följt bloggen från start och jag är så sjukt imponerad av er, men framförallt av dig Lukas! En sån jävla prestation. Grymt!

 7. This is really amazing. After watching this video, I want to get up and sail now. It seems like a really big adventure. I’m happy that you shared this with me. It was really nice to get a look into your world.

 8. Lukas och Andrej,
  Vilka fantastiska saker ni har gjort! Man kan bli troende på gud på kuppen!
  Hälsningar
  Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>